litt skjelven nå…..

Jeg er i ferd med å overføre Hageflekken-bloggen min fra “blogger” til “wordpress”. Mine lesere skal slett ikke plages med de tekniske grunnene for dette – det får være nok å si at jeg er grundig lei av alt som ikke fungerer i “blogger”.

Men en sånn overføring er jo litt skremmende: Alt jeg (og mine lesere) har produsert av innlegg og kommentarer skal fyke gjennom eteren fra googels server (som jo er ganske omfattende) og lande, i rett rekkefølge, her på wordpress……

Og i neste omgang skal jeg forsøke å finne ut hvordan ting funker her: Hvordan jeg får bloggen min til å se ut sånn som jeg ønsker – sånn at dere lesere får lyst til å lese den. Legge til søkefelt og innholdsfortegnelser. Gjøre det lett å navigere og finne frem til det stoffet man ønsker. Lære hvordan jeg dimensjonerer bilder “riktig” i forhold til plass og tekst. Finne ut hvor jeg skal “krysse av” for at innleggene skal være leselige i flere programmer. Huff!

Skummelt. Vanskelig. Spennende!

Bildet er av sønnen min, Øyvind, som absolutt “tar spranget” – hver eneste gang det finnes noe å hoppe over/ned fra/opp på. Jeg får la meg inspirere, og “hoppe i det!”

Legg inn en kommentar