litt skjelven nå…..

Jeg er i ferd med å overføre Hageflekken-bloggen min fra «blogger» til «wordpress». Mine lesere skal slett ikke plages med de tekniske grunnene for dette – det får være nok å si at jeg er grundig lei av alt som ikke fungerer i «blogger».

Men en sånn overføring er jo litt skremmende: Alt jeg (og mine lesere) har produsert av innlegg og kommentarer skal fyke gjennom eteren fra googels server (som jo er ganske omfattende) og lande, i rett rekkefølge, her på wordpress……

Og i neste omgang skal jeg forsøke å finne ut hvordan ting funker her: Hvordan jeg får bloggen min til å se ut sånn som jeg ønsker – sånn at dere lesere får lyst til å lese den. Legge til søkefelt og innholdsfortegnelser. Gjøre det lett å navigere og finne frem til det stoffet man ønsker. Lære hvordan jeg dimensjonerer bilder «riktig» i forhold til plass og tekst. Finne ut hvor jeg skal «krysse av» for at innleggene skal være leselige i flere programmer. Huff!

Skummelt. Vanskelig. Spennende!

Bildet er av sønnen min, Øyvind, som absolutt «tar spranget» – hver eneste gang det finnes noe å hoppe over/ned fra/opp på. Jeg får la meg inspirere, og «hoppe i det!»

Legg inn en kommentar