Hageglede 2

I dag våknet jeg opp til tett snøvær. Akkurat nå synes jeg ikke det er så lett å bevare optimismen – enn si å moblisere sprudlende vårfølelser……….

Huset vårt ligger i en nordskråning. Sånn ser det ut ved inngangsdøren akkurat nå……..
 

3 tanker om “Hageglede 2

  1. Hei, eg håpar ikkje at du har snøa nede. Det er snøbert her hjå oss, og no kan eg sjå at graset er såvidt byrja å få grønfarge. Håpar det skjer noke hjå deg og snart. Eg har gjeve deg ein Award med denne grunngjevinga: Hageflekken – som skriv om økologisk hageglede

  2. Nei, men, så innmari hyggelig! Tusen takk! Nå ble jeg ordentlig rørt og glad!Det begynner å minske på snøen her også nå. Ikke noe er grønt enda, men trær og busker har knopper og løkplantene spirer og det er helt tydelig at livet enda en gang suverent seirer over kulde og mørke……

Legg inn en kommentar