Farger og fargesammensetninger i hagen: En utfordring!

Et veldig kort blogginnlegg om et veldig stort tema…. 🙂

I fjor høst plantet jeg den lave narcissen ‘Reggae’ med en spesiell rosa-lakserød trompet sammen med perleblomster (Muscari) i en del av et stort surjordsbed. Resultatet ble ganske vellykket og delikat, synes jeg – selvom man helst skal ligge nede på gresset for å kunne nyde det fullt ut.

Og så skjer det som så ofte skjer i hagene våre: Ting blir ikke helt som planlagt. En stor busk med sibirkornell (som jeg har hatt planer om å flytte på i to år…..) finner det for godt å plassere en av de praktfulle røde greinene sine midt i min «delikate» planting.

Men se: Det hele ble jo bare enda bedre! Fra å være lekkert men litt usynlig, gjør den røde greina at man virkelig legger merke til den rosa trompeten – og dermed hele beplantningen.  Synes jeg. 🙂

 

5 tanker om “Farger og fargesammensetninger i hagen: En utfordring!

  1. Ja den røde greia tar fargen igjen i blomstertompeten, det liker øyet… Jeg ser at det kan brukes i flere sammenhenger. De dekorere murbøttene mine tar igjen fargen på hytta og på hagegyngen og binder dem sammen, litt underlig oppdagelse..

  2. Hei 🙂
    Flott blogg du har med mange gode tips. Nå skal jeg prøve skvallerkålsalat, mikser det sammen med litt kjøpesalat, og sier ikke hva det er for etter at min kjære har spist 🙂
    La meg til som følger så jeg finner deg igjen 🙂

    Kristin.

Legg inn en kommentar