Farger og fargesammensetninger i hagen: En utfordring!

Et veldig kort blogginnlegg om et veldig stort tema…. 🙂

I fjor høst plantet jeg den lave narcissen ‘Reggae’ med en spesiell rosa-lakserød trompet sammen med perleblomster (Muscari) i en del av et stort surjordsbed. Resultatet ble ganske vellykket og delikat, synes jeg – selvom man helst skal ligge nede pĂĄ gresset for ĂĄ kunne nyde det fullt ut.

Og sĂĄ skjer det som sĂĄ ofte skjer i hagene vĂĄre: Ting blir ikke helt som planlagt. En stor busk med sibirkornell (som jeg har hatt planer om ĂĄ flytte pĂĄ i to ĂĄr…..) finner det for godt ĂĄ plassere en av de praktfulle røde greinene sine midt i min “delikate” planting.

Men se: Det hele ble jo bare enda bedre! Fra ĂĄ være lekkert men litt usynlig, gjør den røde greina at man virkelig legger merke til den rosa trompeten – og dermed hele beplantningen.  Synes jeg. 🙂

 

5 tanker om “Farger og fargesammensetninger i hagen: En utfordring!

  1. Ja den røde greia tar fargen igjen i blomstertompeten, det liker øyet… Jeg ser at det kan brukes i flere sammenhenger. De dekorere murbøttene mine tar igjen fargen pĂĄ hytta og pĂĄ hagegyngen og binder dem sammen, litt underlig oppdagelse..

  2. Hei 🙂
    Flott blogg du har med mange gode tips. Nå skal jeg prøve skvallerkålsalat, mikser det sammen med litt kjøpesalat, og sier ikke hva det er for etter at min kjære har spist 🙂
    La meg til som følger så jeg finner deg igjen 🙂

    Kristin.

Legg inn en kommentar